Četvrti NS noćni bazar

Četvrti NS noćni bazar

Najava Četvrtog NS noćnog bazara na Ribljoj pijaci

Četvrti novosadski noćni bazar biće održan na Ribljoj pijaci, u Novom Sadu u petak, 2. marta 2018. godine, od 18h do 24h.
U želji da delimo znanje i širimo pozitivnu energiju, Novosadski noćni bazar još jednom na Ribljoj pijaci
okuplja male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad.

Na Prvom novosadskom noćnom bazaru bilo je preko 160 izlagača i preko 4000 posetilaca, na Drugi novosadski bazar došlo je preko 200 izlagača i veoma veliki broj posetilaca. Na Trećem novosadskom noćnom bazaru imali smo još raznovrsniju ponudu izlagača kojih je bilo blizu 300, a svi posetioci bili su u prilici da i tog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i prirodnoj kozmetici.

I za ovaj bazar pripremamo veliki broj iznenađenja, nagrada i humanitarnih akcija, a naši izlagači predstaviće svoj još bogatiji asortiman.

Novosadski noćni bazar organizuju Udruženje ’’Putevima preduzetništva’’ i Business Cafe, uz podršku Grada Novog Sada.

VIDIMO SE NA novom NOVOSADSKOM NOĆNOM BAZARU!

PREDNOSTI ZA IZLAGAČE

Snaga ovakvih događaja je što preduzetnici imaju mogućnost da se uz minimalna ulaganja predstave kupcima, osvoje novo tržište, ostvare saradnju sa kolegama preduzetnicima i dođu do novih ideja

Najveća snaga je što su nakon ovih događaja svi svesni da svi stvaraju i razvijaju svoje poslove pod jednim nebom, da granice ne postoje ukoliko se svi udruže i zajednički nastupaju.