O nama

O nama

Šta je TRG PREDUZETNIŠTVA?

Trg je oduvek mesto okupljanja, ovaj put okupljamo VAS – preduzetnike, umetnike i male proizvođače, a glavnu ulogu imaće vaši proizvodi i kupci.

Da proces kupovine i prodaje bude još bolji, pripremili smo i prateći program gde će naši savremeni dobošari prenositi znanja o važnosti brendiranja, socijalnog preduzetništva, razvoja preduzetništva mladih i ženskog preduzetništva.

Sve ovo biće praćeno i dobrom hranom, zabavom i muzikom.

“Život nema reprizu” je misao koju ja živim u svakom smislu.

MARIJA RADOJČIĆ - organizatorka

Marija Radojčić, velik pozitivac, svesna da u životu ne postoje problemi nego izazovi, sve je rešivo samo je pitanje napravljenog izbora i definisanog priorita. Po osnovnom obrazovanju ekonomistkinja, nositeljka je licence Business Cafea za Vojvodinu, radi prodaju i marketing za porodične sireve “Friški jazački”, vlasnica firme za brendiranje i konsalting sa posebnim akcentom na brendiranje proizvoda koji nastaju u poljoprivrednim gazdinstvima.

Zaista sve ovo radim, možda zvuči neverovatno, ali je tako. Kada se desi da dođem u situaciju da između dva posla biram onaj koji je više plaćen i ne volim ga i onaj koji je manje plaćen i volim da ga radim, uvek ću izabrati ovaj drugi. Za mene je ljubav pokretač svega.

Posao u vezi sa sirevima je porodični posao. Tu su angažovani i mama i brat. Nama je jako važna povratna informacija od naših kupaca i degustatora, te mi isključivo vršimo direktnu prodaju i isporuku na kućnim adresama naših kupaca u skladu sa dogovorom i njihovim potrebama.

Situacija nije ni najmanje laka, generalno ni za preduzetništvo ni za žene preduzetnice. Ali jedno je sigurno, kada volite ono što radite, onda sve izazove lakše savladate. Umrežavanje preduzetnika je u povoju.

Ako želite slobodu, budite hrabri i sledite svoje snove, radite ono što volite i uspeh je zagarantovan, pomozite drugima kad god možete i to će Vam se vratiti kad se najmanje budete nadali.

IVANA KATIĆ - organizatorka

profesorka geografije, po obrazovanju učena da uči druge, ali i sama spremna na nova znanja i nove izazove. Majka dvoje divne dece, organizovana u kući i u poslu. Podrška i ljubav koju dobija u porodici su zamajac energiji koju nosi u sebi.

Komunikativna je, uvek spremna na pregovore i dogovore kako bi uspešno završila posao, a obe strane bile zadovoljne.Bitno joj je da posao bude urađen na vreme i kvalitetno.Trudi se da sa svima ostvari prijateljski odnos, da sasluša i izađe u susret koliko je to u njenoj moći. Voli da pomaže ljudima oko sebe, učestvovala je u brojnim himanitarnim akcijama. Najveća satisfakcija i nagrada joj je kada vidi zadovoljne ljude oko sebe.

Početak preduzetništva i probijanje leda u ovoj branši posle godina rada u javnom sektoru  je otvaranje komisiona ’’Vešalica Polica’’.  Iskustvo iz tog perioda bilo je presudno da nastavi sa radom u privatnom sektoru.  Mogućnost da za svoj rad dobijete odgovarajuću satisfakciju onakvu kakvu i zaslužuje odredio je da nastavi sa građenjem karijere kao preduzetnica.
Ljubav prema lepom, skladnom i drugačijem, pretočila je u predmete koje pravi pod imenom „Klik Art“. Pored pripreme za štampu i digitalne štampe u njenoj radionici nastaju najrazličitiji unikatni predmeti. Posebnost čine slike na drvetu, ali i ukrasni predmeti za kuću i aksesoari od prirodnih i recikliranih materijala. Njene mušterije imaju mogućnost da same dizajniraju poklon, ali ona je tu da da šarma i duha svakom od njih.

Jedna je od osnivačica udruženja „Putevima preduzetništva“ koje ima za cilj promovisanje preduzetnika, malih proizvođača, pomoć u plasiranju njihovih proizvoda i povećavanju njihove vidljivosti na tržištu.

’’Najbolje stvari u životu nastaju iz ljubavi!’’ rečenica koja me nosi kroz život.