Treći NS noćni bazar

Treći NS noćni bazar

Održan je Treći NS noćni bazar

Posle dva novosadska noćna bazara na Ribljoj pijaci, 08. decembra 2017. godine organizovali smo još jedan Novosadski noćni bazar, ali ovog puta na Spens-u.

Na Trećem novosadskom noćnom bazaru imali smo još raznovrsniju ponudu izlagača kojih je bilo blizu 300, a upućeni tvrde da SPENS ne pamti toliko velik broj posetilaca neke manifestacije ovog tipa. Na ovom Bazaru bili smo u prilici da ugostimo i izlagače iz Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Osim velike ponude naših izlagača, posetioci Trećeg novosadskog noćnog bazara bili su u prilici da uživaju i u još raznolikijim nastupima – od tamburaša do Drum’n’Zez-a.

U okviru ovog bazara organizovali smo tri humanitarne akcije, mališani su bili u prilici da u okviru radionice Kreativnog genija prave novogodišnje ukrase i ukrase jelku, a održana je i simulacija Business Cafe-a u okviru koje su zainteresovani bili u prilici da čuju tri preduzetnička iskustva.

PREDNOSTI ZA IZLAGAČE

Snaga ovakvih događaja je što preduzetnici imaju mogućnost da se uz minimalna ulaganja predstave kupcima, osvoje novo tržište, ostvare saradnju sa kolegama preduzetnicima i dođu do novih ideja

Najveća snaga je što su nakon ovih događaja svi svesni da svi stvaraju i razvijaju svoje poslove pod jednim nebom, da granice ne postoje ukoliko se svi udruže i zajednički nastupaju.