Bagira for pets

Bagira for pets

Bagira for pets je mala radionica posvećena kućnim ljubimcima. Ideja za radionicu nastala je kada smo shvatili da je vrlo teško pri kupovini potrepština za našeg psa uskladiti kvalitet, dezene, veličinu i naravno cenu. Zbog toga smo kreirali različite proizvode za pse i odlučili da ih ne čuvamo ljubomorno za sebe već da ih podelimo sa vama i to po pristupačnim cenama. Vremenom se broj naših proizvoda povećao, a uvrstili smo i proizvode prilagođene macama.

Kod nas možete pronaći domaće keksiće (poslastice) u raznim veličinama koje pravimo bez dodataka aditiva i veštačkih boja, bez šećera, soli i ostalih začina. Koristimo hladno ceđena ulja i integralno brašno, a strogo izbegavamo namirnice koje ljubimci ne smeju da jedu.

Izrađujemo džemperiće, haljinice, kabanice, kaputiće i uglavnom sve što možete zamisliti i to po meri vašeg ljubimca i u bojama koje sami odaberete. Takođe možete poručiti mašnice i kravate u dezenima koje želite, ili odabrati neku od već gotovih mašnica. Na gotovo svim proizvodima može pisati ime ili inicijal ljubimca.

U ponudi su i prirodni šampon protiv buva (bez insekticida), osvežavajući mirisni sprejevi, prirodni melem za negu ispucalih šapica i njuške, kao i više različitih igračaka za kuce i mace. Planiramo da i dalje širimo svoj asortiman!

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI