Vajlants handmade

Vajlants handmade

Vajlant`s handmade je porodični studio, koji se bavi tkanjem na razboju, kao i dizajnom i izradom torbi, nakita, modnih i detalja za kuću od recikliranog novinskog papira, a dekorisanih starim stripovima. Od strane Ministarstva privrede Republike Srbije. 2015.godine sertifikovani smo kao stari i kao umetnički zanat.
Studio se nalazi na Fruškoj Gori, nedaleko od Novog Sada, gde duge šetnje po prirodi donose najveću inspiraciju i mir. Iza naziva Vajlant`s handmade stoje Đurđica i Goran Vajlant, jedan pas, dve mačke, i puno ljubavi.

Sam studio postoji od 2010. godine, prošao je kroz razne faze istraživanja i lutanja raznim tehnikama i materijalima, da bi kroz igru i učenje stigao do svog, sad već prepoznatljivog stila. Filozofija brenda Vajlant`s handmade se temelji na kreativnosti, ručnoj izradi, ekologiji i reciklaži, u nastojanju da se ljubav prema planeti Zemlji pretvori u neke lepe i korisne stvari. Pri izradi predmeta Vajlant`s handmade koriste se eco-friendly materijali i sirovine, uz stalno nastojanje da delovanje studija Vajlant`s handmade, ne ostavlja nikakve negativne posledice ni po kupce, ni po okolinu.

Stay green! With Love,
Vajlant`s handmade

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI